Vielse i Vejgaard Kirke. Derefter holdes der kun reception på hotel Phøniks i Aalborg. Vi skal være med bryllupsfotograften som er Ålborg bryllupsfotografi og det tager ca 1 time. Når receptionen er færdig tager vi afsted til hotel Randers hvor vi holder vores bryllupsnat.

bryllup i Aalborg

Dagen før brylluppet

Dagen før brylluppet, kom min mor og hentede mig da vi skulle noget og jeg skulle sove hjemme hos dem,  senere kom min forlovede så med vores hund og han spiste også der, senere tog han så hjem. På selve dagen vågnede jeg lidt over 7 da min forlovede ringede og sagde at vores vielsesringe stadig ikke var kommet nede på posthuset.

Jeg faldt så i søvn igen, men så lidt over 7:30 ringede min onkel så på mine forældres telefon og den telefon vækker hele byen, og så kunne jeg jo ikke sove mere.

Min onkel og tante kom så ved en 9:30 tiden, de skulle hente vores bryllupskage hos bagerne og tage den med ud på hotellet. Vi blev så enige med dem om at min onkel og stedfar kørte ned og hentede den og så skulle de tage mig og min lillesøster med ned til frisøren.

Min onkel og stedfar gik så ud og vi kom 1min bagefter og kunne ikke finde dem hehe så de var så kørt uden os hehe det synes min mor ikke var sjovt men min tante, søs og jeg skreg af grin vi synes det var meget morsomt at de bare glemmer bruden skal til frisør.

Frisør og så i brudekjolen

Jeg kom så til frisøren det tog lidt over 1 time ret kedeligt at sidde der så lang tid men vi fik varm kakao og hyggede os da lidt så helt slemt var det nu ikke. Jeg fik sat hår og sat slør i det blev faktisk ganske pænt. Jeg havde jo så en t-shits på der ned og det er ikke godt for den kan man ikke få af så den klippede min mor af da vi kom hjem.. Kl var ca. 11:45 da vi kom hjem og jeg fik brudekjole og det hele på.

  • Lånt: min storesøsters halskæde
  • blåt: et strømpebånd (som jeg fik der hvor jeg købte min kjole) 
  • Gammelt: Min forlovesring eller det armbånd jeg havde på nyt: 
  • Kjolen rødt: Malede min ene storetånegl rød også havde jeg en 50øre i skoen. 

Og så var jeg klar, men jeg nåede igen at komme en tur på nettet som jeg også var tidligere på dagen da jeg også bare tullerede lidt rundt. Jeg hyggede mig en del selvom tiden gik langsomt, jeg var slet ikke nervøs, men det var jeg til gengæld så dagen før, der kunne jeg næsten ikke få vejret.

Nerverne tager til

Jeg nåede også at ringe til min forlovede igen for at høre hvordan han havde det, han var lidt nervøs, og han havde stadig ikke fået vores ringe så han kørte ud til den guldsmed vi altid har brugt og lånte 2 ringe vi kunne bruge i kirken og som ville hans forældre kører ud med dem igen efter kirken. Dejligt så fik da givet hinanden en ring heheh så håbede vi bare på at dem her fra redaktionen har fået sponseret snart ville komme så vi kunne få nogle på, men indtil vi fik dem tog vi vores forlovelse ring på den højre ringefinger.

Og søs, stedfar og jeg skulle hente knaphulsblomst til min stedfar og brudebuket til mig, brudebuketten havde jeg bare glædet mig til siden min forlovede var nede for at bestemme den, og den var bare så smuk, har aldrig set så smuk en buket før.

globryllup

Da vi ankom til kirken fandt min søs hurtigt vores niece, som skulle være brudepige. Derefter fandt hun vores kusines dreng, som skulle være brudesvend. Da vi stod foran døren til kirken nåede jeg lige at blive lidt nervøs, især da musikken begyndte at spille. Men det gik over da dørene åbnede sig og jeg fik øjnkontakt med min forlovede, hvor var han bare smuk og han begyndte at græde, jeg var bare helt væk og fik også lidt tåre i øjene.

Jeg havde øjnkontakt med ham hele vejen op, undtaget lidt et par sekunder skulle lige se hvor hele min familie var og hvem der var kommet til globryllup.

Det hele gik så hurtigt pludselig stod vi oppe foran alteret og præsten holdt en meget smuk og god tale til os og pludselig havde vi sagt ja til hinanden. Og der gik ikke længe før vi også var ude af kirken. Jeg kan ikke huske vores indgangsmusik men de salmer der blev sunget var. Op al den ting som gud har gjort.

Hotel Phøniks

Vi ønsker vor brudgom Vi blev skabt som mand og kvinde Og Det er så yndigt Udgangsmusikken var så bryllupsmarchen Det hele var så hurtigt overstået, selvom det alligevel tog en 30-40min Bagefter var der en masse lykønskninger udenfor kirken og der skulle tages billeder osv. kl ca 14:30 kørte vi til fotografen og gæsterne tog over på Hotel Phøniks hvor vores reception skulle holdes.

Fotografen

Fotografen havde champange klar til os og han var bare rigtig flink. Sammen med ham hvor det hele tog 1 times tid, derefter kørte vi så over til vores reception hvor folk klappede af os da vi kom ind. Vi sad lige nogle minutter og så kom min mor og sagde at vi godt kunne skære bryllupskagen nu, det gjorde vi så og hold op hvor smagte den godt.

Vi fik sat os lidt igen så skulle vi pakke gaverne op, efter det gik vi så rundt og sagde tak, så fik vi sadt os lidt igen og fik lidt at spise (til vores reception blev der kun severet kaffe, snitter og bryllupskage) Ja og så var klokken faktisk 17 og det hele sluttede.

Der var nogle stykker som gik med ud og kastede ris på os, men ikke ret mange da der var noget fest eller noget og de stod og fyldte hele gangen så man ikke kunne komme frem eller tilbage så vi maste os vejen ud ikke ret fedt men skidt nu med det. Inden vi kom ud havde mine forældre pyntet vores bil. Og mine forældre havde lovet at tage gaverne hjem i vores lejlighed når de engang skulle afsted.

Vi ankom til hotellet

Vi ankom til hotellet ved en 18:30 tiden, vi fik pakket ud og pillet lidt ris ud af håret, vi fandt så menu kortet og blev lidt skuffede de havde kun 3-4 retter af hver og så kostede de en bondegård, men skidt med det tænkte vi det er jo vores bryllupsdag. 

Vi gik så ned og fik noget at spise, maden var dog ikke noget at råbe hurra for men så fandt vi bare ud af at så fin mad er ikke lige os. Vi sad så i nogle timer og spiste og snakkede og snakkede det var bare så dejligt, hyggeligt og romantisk. 

Selvom maden ikke var god var det alligevel den bedste middag i mit liv. Vi følte os heller ik rigtig velkommen på hotellet men vi gad ikke lade os gå på af det, sengen var god, og der var badekar så det var jo bare dejligt, og vi havde en kanon bryllupsdag/aften/nat selvom vi da sov inden kl 24.

Læs mere: