Brudens forberedelse

En dejlig bryllupsdag startede med en tanke: denne dag skal jeg suge alle indtryk til mig. Min kæreste sov hos en ven og vores barn sov stadig da jeg stod op. Min mor lavede kaffe og morgenmad, og jeg gik i bad. Kl. 9 tog jeg til frisør.

En god ven, som også skulle med til brylluppet. Han satte mit hår, helt fantastisk, med diadem fra alt til brylluppet. Det skal lige siges at jeg har kort hår.

alt til brylluppet

Nå, men derefter købte jeg min kærestes morgengave. Jeg har nok set lidt morsom ud, med total flot hår, ingen makeup og tøj som jeg hurtigt havde fundet i skabet. Det gik og jeg kom hjem og mine veninder kom. Hvoraf den ene er makeupartist. Så jeg lagde mig i hendes hænder.

Det ringede på døren og ind kom den flotteste brudebuket i lyseblå og lyserød og med langt snoet håndtag beklædt med lammeører. 

Vi kom lige tidlig nok til kirken, så jeg og min far + brudepige/svende løb om på den anden side af kirken og gemte os. Nu var det vores tur.

Da orglet begyndte og døren gik op, mærkede jeg et smil på mine læber som var så stort at jeg troede mine kæber gik afled. Så mange mennesker, så fed en oplevelse, så stort, så stort.

Det store ja

Da vi havde givet vores JA blev vi afhentet af en stor limousine. Vi kørte en lille tur med vores drenge, satte dem af ved receptionen, og kørte til Diamanten for at blive fotograferet. Derefter var vi 1 times tid til reception og gik derefter til festlokalet.

Vi havde den dejligste middag og derefter den fedeste fest, med høj musik, sprut og dans. Kl. ca. 03.00 kom min mand og sagde at nu skulle vi vist afsted. Vi havde lejet et hotelværelse og sørget for champagne, jordbær og chokolade. Vi sagde pænt farvel og tak og nu skulle vi være alene.