Lær at kommunikerer så I begge forstår

Hvorfor forstår din forlovede ikke hvad du siger? Brude kan ofte opdage at de er meget frustrerede når de prøver at planlægge deres bryllup og kommunikationen med deres brudgom virker til at være blevet ikke-eksisterende.

Hvis han hører hvad hun siger, er det ofte fortolket på en anden måde end det hun mente! Når en brud vil forstås af sin brudgom uden forvirring og vrede, har hun bug for at lære hvordan han hører hendes ord. Brudgomme burde også gøre det samme!

Den måde din forlovede hører dine ord oversætter dem ikke altid som du mener dem. Hvis du får en vred reaktion eller din brud eller brudgom er såret, bliver du nødt til at tage et skridt tilbage og forstå den måde din partner fungere.

Her kan du læse en god guide til nye bryllupsfotografer

Bryllupsdagen

For at kunne vurderer hvordan din partner fungerer

For at kunne vurderer hvordan din partner fungerer, bliver du nødt til at anerkende den måde han eller hun opfatter verden bedst. Nogle mennesker tager det ind der sker omkring dem, hovedsagligt igennem syn, hørelse eller følelse. At forstå hvordan man kommunikerer på den måde som din partner bedst forstår hvad du siger kan gøre utrolige ting for at forbedre forståelse! Hav det i tankerne, at det at forstå hvordan din partner ”hører” ikke sker fra den ene til den anden dag. Det er ligesom at lære et nyt sprog og det tager tid.

Nogle mennesker opfatter information igennem syn. De kaldes visuelle personer. De er meget bevidste om hvordan ting ser ud og kan være langsomme til at putte ord på deres følelser. Når du kommunikerer med en visuel person, virker det bedst hvis du forsøger at kommunikere igennem billeder og ved at bruge ord der skaber et billede.

En anden måde nogle mennesker lytter bedst på er,

En anden måde nogle mennesker lytter bedst på er, ja, igennem deres hørelse! Det kan virke som om, at alle hører igennem deres ører men det er virkelig den måde information bedst bearbejdes der tæller. En person der bearbejder information bedst igennem hørelse kaldes en auditiv lytter. Disse mennesker har en tendens til at være afslappede og i rytme med alle lydene omkring dem.

Nogle gange kan du faktisk se dem lytte og drøfte information mens du snakker med dem igennem deres øjenbevægelser. Tal om hvad du tænker og føler når du kommunikerer med en auditiv person for det bedste resultat.

Endelig kan det være du skal giftes med en person

Endelig kan det være du skal giftes med en person , der opfatter al deres information igennem følelser. De er meget opmærksomme på deres egne følelser og reagerer godt på enhver form for information angående hvad der følelsesmæssigt foregår inden i person. En der lytter bedst igennem følelser vil bedst være i stand til at bearbejde dine ord, hvis du er i stand til at sætte ord på dine følelser.

At lære om hvem du og din brud eller brudgom er

At lære om hvem du og din brud eller brudgom er, og hvordan de bearbejder information kan tage tid. Du kan ikke forvente at blive ekspert på en dag! Accepter, at I vil have tider hvor kommunikation er svær især mens I planlægger et bryllup og efter I er gift. Tag enhver chance I får som en mulighed til at lære om hinanden og udvikle bedre kommunikationsevner.

Læs: