Undervisning med et godt eksempel

Du er måske bekymret over dine behov og den kendsgerning at din brudgom måske ikke opfylder nogle eller dem alle. Har du nogensinde tænkt på at du som hans brud burde være lige så bekymret for at opfylde hans behov?

At lære hinandens behov tager tid. Mænd er meget minde sandsynlige til at tale om deres behov i modsætning til de meget mere højrøstede kvinder. Måske forbliver I begge stille og tavse lader de behov I så desperate har brug for at få opfyldt skubbe jer længere og længere fra hinanden. Hvis I værdsætter jeres forlovelse eller ægteskab må en af jer tage det første skridt!

Den bedste måde til at åbne kommunikationslinjerne med din brud eller brudgom er, at arbejde på at opfylde hans behov. Det er meget mere sandsynlig, at han vil være opmærksom på dine behov hvis du opfylder hans!

Se nogle gode links til andre bryllupsleverandører her.

bryllup jylland

Husk at takke ham når han gør noget for dig

Husk at takke ham når han gør noget for dig. Lyt til ham og tag hvad han har at sige seriøst. Tag initiativet og hold hans hånd hvor end I går fra parken til indkøbscentret. Vis ham at du er villig til at gøre et forsøg og opfyld hans behov mens du viser nogle af dine egne på samme tid!

Vis ham også at han er vigtig i dit liv

Vis ham også at han er vigtig i dit liv. Du behøver ikke at gøre dette ved at købe ham dyre gaver eller ved at falde over dine egne ben for at opfylde hver eneste af hans behov! Sørg blot for at lade ham vide at jeres forhold er din første prioritet. Tal om at have en ”date-night” en eller to gange i ugen. Hvis I har børn så lav en regel om at I ikke må snakke om dem mens I er alene sammen. Fokuser på hinanden.

https://wedoweddings.dk

I er ikke begrænsede til at være alene sammen når I har en aftale

I er ikke begrænsede til at være alene sammen når I har en aftale! foreslå at I går en tur sammen engang imellem (glem ikke at gå hånd i hånd!). Hold øje med lokale kurser på jeres kursuscenter eller kirke og forslå at I tager et sammen. Bliv ikke modløs hvis han nægter. Det er sandsynligvis ikke en personlig afvisning. Han er nok bare ikke interesseret i det specifikke tilbud!

Læs mere om flot fotokunstneres billedestil her.

Din brudgom vil altid have brug for noget der hedder positiv forstærkning

Din brudgom vil altid have brug for noget der hedder positiv forstærkning. Når han gør noget du værdsætter eller virkelig nyder så sørg for at han ved at du er meget taknemmelig. Mænd nyder ros og er tilbøjelige til at gentage roste handlinger i håb om mere ros. Hvis han gør noget mens I planlægger brylluppet så tag dig tid til at lade ham vide hvor speciel hans indsats er for dig. Når han gør en indsats mens I er gift, er knus,

kys og selv løftet om en ”speciel” tak senere den aften rigtige måder at forstærke hans handlinger!

Vær bevidst om hans indsats og konsekvent med din ros for de bedste resultater.