Kirke: Ørby kirke kl. 14
Feststed: det gamle badehotel – er lejet hele weekenden.
Vielsesringe: også noget kæresten skal stå for, det eneste jeg har bestemt er at de skal være Rød guld.
Budget og gæsteliste er lavet (foreløbigt)
Musik: kæresten skulle have styr på dette, han vil meget gerne have et band han hørte til et andet bryllup engang – så jeg har aflagt min ansvaret  
Transport: tror det ender med at bliver svigerforældrenes venners kæmpe Mercedes; det er ikke noget der siger os det vil og vi skal kun køre ganske kort
Fotograf: Bryllupsfotograf Vores Store Dag
Mad: ved hvor det skal leveres fra, skal bare bestilles.
bryllupskage: Lagkagehuset
Drikkevarer; ved hvad der skal købes (ved Holte Vinlager)
Invitationer: afventer der kommer ‘kreativt gen’ i pilleform på apoteket ej, jeg er ikke særlig kreativ, men gør et forsøg i påske, billeder skal nok følge, så evt. skal de købes udefra. skal være helt enkle i råhvid, sølv om måske pink silkesnor
Blomster til borde, kirke mv. : leveres via kærestens arbejde
Brudebuket: kærestens ansvar (nok nærmere ‘frihed under ansvar’)
Brudekjole: jeg har kig på lidt forsk. brugte som jeg skal prøve i påsken, håber den passer, ellers vil jeg gerne have en Marianne Carøe (men dem der har læst min tråd om kæresters medbestemmelse ved at det var han ikke enig i – han ønsker sig slæb, kæmpe slør mv.) jeg vil ikke have en brugt fordi jeg ikke vil ofre pengene på en ny, men ved det er ikke noget jeg VIL gemme bagefter. :brud: 
kærestens tøj: skal være en hemmeligt for mig, så det styrer han selv.
frisør/stylist: aner det ikke – skal først undersøge om jeg kan bruge en fra samsø – ellers kender kæretsen vist en stylist som vi kan betale os fra at fragte derover.
Brudesuite: vi har besluttet os for at sove på et andet hotel – da der er knapt med sovepladser på det lejede – og vi vil gerne have f.eks. badekar