Datingprofil – profilfotos til din datingprofil

Datingprofil med flot profilfoto? Op mod en million danske datingprofiler kæmper hver dag om opmærksomhed. Førstegangsindtrykket af en datingprofil får man ved det profilfoto, de fleste datingprofiler er udstyret med – og vær bare ærlig: hvor tit har du ikke sorteret en datingprofil fra ved første øjekast på grund af et foto, der fremstiller personen mindre heldigt?

Se her hvordan du undgår selv at blive sorteret fra – få nogle flotte modelfotos eller portrætfotos til din datingprofil!

bryllup fyn

Profilfoto – er din datingprofil flot?

Portrætfotografering bruges af såvel private, som erhverv. Når vi har private til modelfoto, er det eks. det klassiske portrætfoto til gave eller eks. familiefotos. Firmaer bruger portrætfoto til eks. medarbejderpræsentation på websites eller til sjove ting som eks. en firmakalender.

Portrætfotografering foregår på en 30 minutter lang fotosession, hvor du får taget forskellige fotos med eks. varierende påklædning og baggrunde/belysning. Derfor koster det langt fra så meget, som eks. en boudoirfotografering, der tager 3-4 gange så lang tid og kræver mere omfattende opstillinger.

Portrætfoto bruges oftere og oftere til eks. datingprofiler eller jobansøgninger, hvor et flot portrætfoto kan gøre den afgørende forskel på førstegangsindtrykket!

Sådan fotograferer vi profilfotos

Når du kommer til os, snakker vi lige kort om stilen, farvemuligheder, baggrunde osv. og når du har fået den værste puls væk, så smilet kan ses naturligt på dine portrætfoto, går vi i gang.

Profilfoto – tidsbegrænset tilbud!!

30 min. fotosession inkl. 10-12 portrætfotos på cd-rom. Eksempler på portrætfoto.

Profil billeder til Linkedin og ansøgning

Supertilbud portrætfoto

Et portrætbillede kan let forveksles med et profilbillede. Men det må det endelig ikke. Mens profilbilledet skal være statisk og “kedeligt”, så må portrætbilledet endelig ikke være det. Det er med portrætbillederne du viser lidt kant, liv og sjæl.

– eks. til din datingprofil eller job ansøgning!

30 min. portrætfoto-session1 setup/baggrund/stil CD med dine portrætfotos

  • Modelfoto
  • Portrætfoto – professionelle portrætfotos
  • Frække nøgenfotos?
  • Private parfotos af dig og kæresten?

Mange bruger uhensigtsmæssige billeder på deres datingprofiler eller fotogallerier. Se her hvordan du undgår de mest typiske fejl

Læs mere: