Vores bryllup – En dag vi aldrig glemmer. Hermed lidt stikord om en fantastisk dag, som vi aldrig glemmer! Solskinsmorgen! Haven er smuk med blomster og hvide pavilloner. Spiser morgenmad med børnene og mormor og morfar. Alle er spændte.

Sidste finish i haven til receptionen. Nu er der borde med hvide duge og blomster. Morfar arbejder. Børnene leger. Jeg sidder bare og kigger på det hele. Så kommer receptionspigerne. De får besked og går straks i gang.

hemmelighedsfuld med bryllupskagen

Svigermor kommer hemmelighedsfuld med bryllupskagen. Den gemmes i svaleskabet i haveskuret. Jeg må forsvinde. Der må ikke kigges. Smutter ind til kosmetologen. 1 times forvandling. Dejlig afslapning. Tiden står stille. Flere og flere sommerfugle i maven. Resultatet er flot og naturligt.

Jeg skal kunne genkende mig selv, og det kan jeg. Videre til frisøren. Hun sætter mit hår i sit eget hjem, da hun bor tæt på mig. Hendes datter kigger på og vi pludrer. Jeg kan ikke få smilet af. Glæder mig. Også efter frisørbesøget kan jeg stadig kende mig selv. Det er helt som jeg vil have det.

Kører ind i indkørslen og dytter. Nu ved han, at han skal forsvinde. Vi har sovet sammen og haft denne morgen sammen, men nu er det tid for ham at fortrække til gode venner, hvor han skal klæde om og have den sidste mentale opvarmning inden kirken. Min mor følger mig ind af fordøren, imens han forsvinder ud af bagdøren. Jeg hører bilen køre. Suk!

Spiser en let frokost og drikker et glas hvidvin sammen med mine forældre. Det vrimler allerede med blomsterbude. Solen skinner og jeg har en uvirkelig stemning. Havde forestillet mig, at denne formiddag ville været præget af travlhed og hektiskhed, men alt er så fredeligt og roligt. Det er dejligt!

Se flere flotte bryllupsbilleder ved livsstilsfotograf her

Tager undertøj, strømper, strømpebånd og brudekjole på

Børnene får et kram. De skal klædes på og det skal jeg også. De ser mig ikke før kirken og jeg fortrækker til den anden stue, hvor kjolen hænger klar og tilbehøret ligget linet op. Børnene fniser og hopper og danser.

Tager undertøj, strømper, strømpebånd og brudekjole på. Mor hjælper med rygsnøren. Så piver vi lidt. Det bliver mere og mere rørende. Så kommer far. Han holder spejlet i alle tænkelige vinkler. Får sin knaphulsblomst på. Læbestiften friskes op. GUD, kan man overhovedet gå i dette outfit? Jo, det kan man.

kirke og vielse

Så, nu sidder gæsterne i kirken. Vil gå ud til bilen sammen med far og mor, og ser til min store overraskelse, at der holder en megalang flyder ude på vejen foran huset. Bliver totalt overvældet. Alle naboerne står og kigger. Står i våbenhuset sammen med far foran døren. Orglet stemmer i og døren går op. Vi går ind!!!

Sikke et sus. Og helt oppe for enden af kirkegangen står han med et kæmpesmil på. Det vibrerer lidt i kanten…. Vi synger af karsken bælg og kan ikke få øjnene fra hinanden. Snart er vi gift…….præsten holder en dejlig prædiken og tale for os…..

Udenfor kirken står til min store overraskelse alle mine skolebørn og danner espalier med store farvede bogstaver i hænderne. Pyh! Synker en klump. Der blitzes og ønskes tillykke. Den lange flyder venter på os. Chaufføren skænker champagne og folk jubler, da vi siger skål. Limousinen parkerer foran vores hus og vi går ind i haven, hvor alle gæster er ankommet.

De klapper, da vi kommer. Der er levende pianomusik og en FED stemning. Klaveret afløses i ny og næ af to piger på cornet og trompet. Flot og festligt. Vi spiser bryllupskage som sig hør og bør. Der tages flere billeder. Haven har aldrig været så flot. Vi er overvældede og meget forelskede. 

Alle kører til bryllupsfest på kroen

Alle kører til bryllupsfest på kroen, hvor vi modtages med velkomstdrinks. Festsalen er flot pyntet. Gæsterne går til bords og står op, da vi kommer ind. Middagen er perfekt. Betjeningen ligeså. Toastmasteren fører os igennem.

Der er så mange indslag fra gæsterne, at det hele trækker ud, men pyt. Det er skønt. Min mands tale til mig er simpelthen fantastisk. Der er ikke et øje tørt. Jeg er stolt af ham og lykkelig. Jeg taler også for ham og synger en smuk sang sammen med bandet. Igen perfekt. Han bliver SÅ glad.

Hermed lidt stikord om en fantastisk dag, som vi aldrig glemmer! Solskinsmorgen! Haven er smuk med blomster og hvide pavilloner. Spiser morgenmad med børnene og mormor og morfar. Alle er spændte. Sidste finish i haven til receptionen. Nu er der borde med hvide duge og blomster. Morfar arbejder. Børnene leger. Jeg sidder bare og kigger på det hele. Så kommer receptionspigerne. De får besked og går straks i gang.