Nu nærmer den store dag sig med hastige skridt.

Nu nærmer den store dag sig med hastige skridt. Jeg er nervøs og her er mine tanker op til brylluppet.

– Frisøren skal besøges og der skal aftales tid og frisure.
– Fotografen skal også besøges hvor vi skal have planlagt lidt der.
– Undertøjet og skoene skal findes (forhåbentlig på januarudsalg)
– Invitationerne skal laves, skrives og sendes ud.
– Finde ud af priser til en turistbus til at transportere vores gæster i kirke, til åbent hus, fest og hjem igen.
– Transport til os selv. skal det være veteranbil, karet eller en af vores forældres bil?
– Barnepige til vores søn, der til den tid vil være 16 måneder
– Snak med feststedet om hvad vi ønsker og hvad de har af ideer

Brug for en god fotograf?

Brudepigen

Brudepigen er på plads, min søster, (hun fik ikke noget valg) tihi, men er også glad for at blive valgt. Toastmasteren er spurgt og han har accepteret. Det er han bare god til. Vi skal have 2 bryllupsfotografer, en professionel til de officielle billeder og så en bekendt der også bliver inviteret til at tage festen. Vi skal nok også have nogle engangskameraer, men det er rart at vide at vi har sat en til at tage de gode øjeblikke.

Ringede og snakkede med en frisør i går, de tager 180 pr halve time minus tørretid, hvis jeg skal have det rullet op. Og vi aftalte at jeg skulle kigge ind til januar, hvor de har fået ny bog. De kan også lægge make up, hvilket er rart så skal jeg et sted mindre den formiddag. Tænk sig det er lidt pinligt jeg er kommet i tvivl om det er klokken 14 eller 15 vi skal giftes, det må jeg have ringet til præsten og spurgt om.

bordplanen

Vi er blevet eninge om at bordplanen bliver lavet ved at vi putter alle herrenavne i en pose og så bliver de sat efterhånden som de bliver trukket op. Vi har ikke lyst til at der bliver nogle borde med hans familie, nogle borde med min familie og nogle med venner, sådan sætter de sig alligevel til kaffen sikkert.

Min lille lokale landsbykirke, hvor jeg er døbt og konfirmeret. Bestille lokale, et fælleshus i Odder, hvor vi selv kan bestemme hvor meget og hvor lidt de skal stå for af madlavning, servering, drikkevare, borddækning og bordpynt. Så vi kan få det som det passer os bedst.

Jeg har bestilt musik. Så en annonce i avisen så jeg håber de er gode.
Åbenthus bliver i mine forældres have, hvor vi sætter et par telte op i tilfælde af at solen bare skinner så meget at gæsterne trænger til skygge tihi.

Brudekjolen

Brudekjolen: jeg besøgte først Lilly, men da der nu var så lang tid til bryllupet ville hun ikke sælge mig en kjole, så tog jeg til Vejle Panyotis fødselsdagsudsalg, jeg ville bare se på lidt kjoler for at få en ide om stil, men jeg fandt den, kjolen , der bare er perfekt til mig, jeg glæder mig for vildt til at prøve den igen til marts til fitting.  

Så det var de store ting, nu mangler vi bare en masse andre mindre ting. Vi vil gerne køre i hestevogn, men finder vi ikke en har vi en veteranbil i bagærmet.

Læs mere: