bordplan, bordkort og mere bryllup – Masser af kærlighed

bordplan, bordkort og mere bryllup – Masser af kærlighed. I dag er vores bryllupsdag  Vi har været gift i flere år (borgerlig vielse på rådhuset) og været sammen i over 10 år i dag. Det har vi fejret ved at lave en super hyggelig morgenmad sammen med ungerne med julelyset tændt, rundstykker og blødkogte æg. En fantastisk start på dagen.

Her til aften fortsætter vi hyggen med god mad og masser af kærlighed. Vi har valgt at droppe gaverne og i stedet gemme pengene til brylluppet.

Hold da op hvor jeg glæder mig til det bryllup

Nu har vi fået svar fra alle og vi kan komme i gang med bordplan, bordkort og div. Men lige pt. vil jeg bare lige over julen før jeg kan koncentrere mig 100% om brylluppet.. Jeg arbejder jo i butik, så jeg er ikke ret meget hjemme i tiden så når jeg endelig er hjemme bruger jeg mest af min tid sammen med ungerne..

Hold da op hvor jeg glæder mig til det bryllup. De her dage flyver jo bare afsted og jeg føler virkelig at brylluppet er lige om hjørnet (hvilket det måske også er Så selvfølgelig smugkigger jeg lidt på det engang imellem .. Kan jo ikke helt lade være.

Den magiske dag

brud og fest

Jeg har også snakket med brud og fest og aftalt tid, så jeg kan komme op og prøve min smukke kjole… DET glæder jeg mig også til har jo ikke set den siden april Selvfølgelig glæder jeg mig til julen, men brylluppet har jeg glædet mig til i så ufattelig lang tid og nu bliver det endelig virkelighed.. Det er lidt som en drøm der går i opfyldelse for mig. Jeg vil vende tilbage med mine DIY når jeg har lidt mere tid og lidt mere overskud.

Ja normalt plejer jeg ikke at dele ud af så meget, men jeg har bare en ide om at jeg ville få mere ro i sindet hvis jeg skrev lidt ned ang. brylluppet. Jeg er en kvinde på snart 29, mor til to. Jeg er faktisk allerede gift eller det vil sige at vi blev borgerligt viet da vi fik vores første barn. Nu er jeg bare så heldig at min dejlige mand faldt på knæ for mig nytårsaften bland alle vores venner, så nu skal det helt “store” bryllup stå.

Vores bryllupsfotograf

Vores bryllupsfotograf havde fokus på det mere autentiske og naturlige under fotograferingen af os. I hendes arbejde, som bryllupsfotograf laver hun mere den dokumentariske og foto-reportage-agtige stil, hvor der lægges vægt på naturlige stemninger og brug af lokation. 

vinterbryllup og spar en formue

Vi snakkede en del om hvornår på året det ville passe perfekt for os og vi blev enige om et vinterbryllup. Vi er begge helt fascineret af vinteren, sne og frost, så det ville jo være det helt perfekte valg for os. Brylluppet er sat til Februar måned, så det er jo lige om lidt. Selvfølgelig er rigtig mange af tingene “klaret” og ordnet, men derfor kunne det jo være rart at dele lidt ud af det hele og måske få en masse ideer fra nogle af jer her inde.

DIY projekter til brylluppet

Jeg er en meget kreativ pige og jeg elsker virkelig at bruge en masse tid på at kreere en masse DIY projekter til brylluppet. Jeg kan jo lige fortælle lidt om hvordan invitationen blev lavet. Vi var blevet enige om at vi ikke ville lave den helt traditionelle, så vi måtte lægge hjernerne i blød 

Vi fik lavet en lille film med en masse bryllupsbilleder, lidt musik og alt den information der nu skal bruges i en invitation.. kirke, tidspunkt, festen, ønskeliste og andre praktiske oplysninger. Derefter lavede vi et cover og brændte den lille film..

Men jeg ville jo stadig gerne at det blev lidt mere utraditionelt, så jeg spadserede ned til bageren og købte en masse af de små hvide æsker, som de bruger til kagerne.. Dem fik jeg foldet, fik dvden lagt i og bandt “pakkerne” med satinbånd i temafarven og satte lidt tyl i sløjfen.. Så manglede der jo bare lige et lille til og fra kort og vupti.. så havde man en meget utraditionel invitation til brylluppet