Vi blev gift den i Juni måned i Ålborg. På trods af at vejret den sidste tid havde været enormt træls- så skinnede solen netop denne dag fra en skyfri himmel. Natten op til brylluppet blev meget kort for mit vedkommende for jeg kunne selvfølgelig ikke sove – alt kørte rundt i hovedet på mig. 

Dagen gik enormt hurtig. Jeg lagde selv make-up og frisøren kom kl. 12.30, hvor de første gæster fra Sjælland også kom ind af døren. Kl. 13.45 rullede en gl. Rolls Royce med chauffør op foran døren (en overraskelse), og præcis kl. 14.00 skred jeg hen over gulvet i kirken til min kommende mand, med let- bævrende smil.

Vrå slot i Nordjylland

Efter brylluppet i kirken kørte vi hjem til min far, som pga. at brylluppet blev skubbet frem til kl. 14.00 da den oprindelige præst “pludselig” blev forhindret,- lagde hus til og serverede kaffe mv.til gæsterne- (og mine søskendes børn og deres barnepiger som ikke var med til festen).
Da klokken blev 15.45 kørte vi til Vrå slot i Nordjylland hvor bryllupsfotografen ventede på os.

bryllupskage problemer

Gæsterne ankom kl. 17.15 i bus. Under busturen havde vi sørget for champagne til gæsterne – med stor succes. Kort før middagen blev de gamle kanoner afskudt som tegn på at nu var middagen serveret. Alt klappede under middagen – maden var suveræn mv. En stor tak til Vrå Slot.
Det var lige før at der var gået panik i den, for pludselig da vi stod og skulle have kaffe og servere vores medbragte bryllupskage kunne personalet ikke finde kagen. Det lykkedes dog til sidst – også inden gæsterne lagde alt for meget mærke til det.

Fest og magi

Hvad gæsterne heller ikke lagde mærke til var at musikken, der skulle skifte kl. 24.00 ikke var kommet. Så da kl. var præsis 00.10 ringede jeg til dem (jeg var glad for at jeg havde ur på). Det viste sig, at de havde fået noget galt i halsen vedr. stedet – og vidste så åbenbart ikke hvor de skulle hen. 

Til alt held havde de byen/området rigtig, så de kom relativ hurtigt på plads – Der var ingen problemer med stedet og vi fik lov til at skyde arrangementet tilsvarende – så det gik alligevel – og musikken var “værd at vente på” de var virkelig gode og der var gang i dansen hele tiden.
Gæsterne blev hentet i bus kl. ca. 04.15 – og derefter gik brudeparret i seng efter en lang og god dag – hvor alt klappede til sidst. 

Læs også: