Vi har kendt hinanden i 8 år i år. Har tit talt om at skulle giftes og om hvordan vores bryllup skal foregå. Nørden er super uromantisk og kan slet ikke ha’ det, når det bliver sødsuppe, derfor vidste jeg også at det fuldkomne frieri ville næppe dukke op.

Jeg ville gerne undgå at planlægge bryllup midt i frikadellerne, så jeg måtte finde et alternativ.

Vil du gifte dig med mig?

Om morgnen da jeg kørte på arbejde, blev min mission fastlagt. Jeg bestilte på nettet over Interflora en kæmpe buket roser, som skulle leveres på hans arbejde ! Hertil et kort med enkel og lille tekst; Vil du gifte dig med mig ?

I min frokost pause kom en kollega til at springe bomben, alle var ellevilde. Blev mobbet lidt da jeg gav udtryk for, at jeg var lidt nervøs for bare ville modtage blomsterne og tage hjem efter arbejde og sige; hvor er du fjollet.

Ringede til blomsterhandleren, der havde modtaget min ordre over nettet, for at tjekke om de overhovedet havde modtaget den, det havde de og de kunne også fortælle mig at de var leveret. Begyndte at tænke tanke at han ville sige nej!

Jeg tænkte om du har sådan nogle af de specielle tudser jeg bruger, du ved? kan du ikke lige se om der ligger nogle i din skuffe, som du kan tage med hjem? Meget forvirret og temmelig frustreret over han INTET nævner om frieriet ! kigger jeg i min skuffe og må konstaterer at jeg ikke havde nogle af de omtalte tudser vi taler færdigt UDEN at der bliver nævnt et ord om blomster! ja! og bryllup

Er du faldet ned af stolen? Kig i den skrivebordsskuffe! Totalt forvirret kigger jeg i skuffen og må konstatere, at der ligger en lille pakke alle kollegaer står nu på mit kontor og stor griner, jeg lukker æsken op og deri ligger en ring fra min elskede.

Chefen giver champagne og der gruppe tudes. Efter arbejde mødes Nørden og jeg derhjemme, sidder hele aftenen og nyder hinanden og taler om dagen hvor jeg troede at jeg skulle overraske Nørden, hvor det rent faktisk blev mig der overraskes. Vi taler bryllup, bryllup og atter bryllup indtil vi trætte går i seng. 

Mission bryllup

Nørden bliver bedt om at følge med en kollega ned i receptionen, da der ligger en pakke til ham! Da han ankommer står der en kødrand af mennesker, hvor han får overrakt mine roser! Da han opdager hvad det er! går han i panik, løber ned og ringer til min chef og beder ham ligge et stort skilt på mit bord med et JA, min chef siger spontant; det må du fandme kunne gøre noget bedre knægt.

Nørden meddeler hans egen chef at han liiiiige bliver nødt til at smutte en times tid, Nørden ræser ud og køber en ring, prajer en taxa på gaden stikker ham ringen samt penge til ringens tur, kontakter min chef igen som får ordre på at modtage taxa samt ring nede på gaden. 

Min chef beder en kollega til mig om at kalde mig ind på et andet kontor, hvorefter ringen placeres i min skuffe. Nørden ringer til mig kl 15.30 og beder mig kigge i skuffen, uden held! Jeg bliver endnu en gang kaldt ned på et andet kontor under et mærkelig påskud, hvorefter min chef tjekker min skuffe for at finde ud af, hvorfor :censur: jeg ikke opdager ringen. De konstaterer at den ligger perfekt, undertegnet er bare så forvirret at jeg overser ringen. 

Nørden kontakter istedet vores IT afdeling, får dem til at skrive den føromtalte besked på min computer. Hvorefter jeg endelig opdager ringen.
En herlig og uforglemmelig dag slutter, alt dette var ikke lykkedes uden alle mine kollegaers hjælp samt min helt igennem romantiske Nørd.

Ny bryllupsdato

Først tak til Sødde for hjælpen. Vi har måtte ændre dato da der opstod problemer med at få kirke og feststed til at hænge sammen, det er alt sammen på plads nu. Dog har kirken meddelt at vi bliver 3 par der skal giftes den dag. Vi havde netop fra start fravalgt den 14.maj pga. det sikkert var en bunke bryllups dag!

BryllupsInvitation

Vi har nu fået lavet en proto type af vores bryllupsinvitation som jeg så skal have indkøbt mere papir, snor og perler til så den kan komme af sted inden vi rejser.

BrudeKjole

Jeg har fået bestilt tid til at prøve kjole på fredag hos. Netop denne del af planlægning er skod. Jeg føler angst og panik når jeg læser hvor langt i andre er med kjolen og jeg har ikke engang været ude første gang endnu….

Min søster bor i jylland og det har bare været super svært at koordinere med hende og en prøvning, dette har sat en lille stopper for lysten til at skulle alene afsted.

BrudeBuket

Det er så en af de helt syret ting jeg har oplevet. Som tidligere beskrevet er brudebuket. Jeg har en arbejdskollega der har en veninde som har en blomster butik, hun har hele tiden anbefalet mig at få veninden til at lave buketten, jeg har så endnu ikke været inde og tale med hende om den.

Idag har jeg så fundet ud af at butikken hedder SLAM og det er netop der fik lavet sin buket !!!! Det er da for syret. Nu er jeg slet ikke i tvivl om hvem der skal lave buketten.