Modelfoto? Mange piger drømmer om at få lavet flotte modelfoto og den drøm er DKs Modelfoto klar til at opfylde. Vi kan på ingen måde love at du får en modelkarriere ud af dine modelfotos. Vores modelfotografer laver gennemgår en fotosession med dig og du ender op med en serie af dine helt egne, flotte modelfotos!

Modelfoto er mange pigers drømme

Vi understreger det med det samme: vi kan ikke “åbne døre” for dig hos modelbureauer. Faktisk kender vi ikke engang nogen der arbejder med modelle!

Dét, vi kan, er at tilbyde dig en fotosession, hvor du får lavet en flot præsentationsmappe med dine egne modelfotos. Det er altså for få en serie modelfoto og ikke for at blive model, du booker en tid hos os! 

Du poserer for vores modelfotograf som guider til at se helt rigtigt ud og sidde, stå og ligge på den rigtige måder og får taget en masse morgengavefotos i høj kvalitet. Typisk 100-150 modelfotos på én fotosession.

Du kan vælge flotte, påklædte fotos eller som Tina her på eksemplerne: at blive fotograferet bla. i bryllupsnattens lingeri! Ønsker du en varieret præsentationsmappe, eller en såkaldt portfolie, skal du igennem mange forskellige fotosetups, så du får en serie alsidige og spændende modelfotos.

Modelfoto – sådan foregår en modelfotografering

Modsat boudoirfoto og nøgenfoto , er modelfoto normalt helt påklædt. Sammenlignet med boudoir og nøgenfotos, er modelfotos altså mere “artige” og er umiddelbart nogle du bør kunne præsentere for alle og enhver hvor boudoirfotografering ofte er til en kæreste eller til brudgommen, som morgengave. 

Omvendt er der mere “fut” og spændende opstillinger i modelfoto end i eks. portrætfoto fordi portrætfoto ofte er meget klassisk og “regelret”, hvor man mest blot ser ansigtet. 

Modelfoto er typisk at hele modellen fotograferes – altså den fulde krop og gerne i sjove, sprælske, spændende og flotte poseringer.

Modelfoto af dygtige modelfotografer!

For at du får den optimale udstråling på dine fotos, skal kemien med dig og fotografen være 100% i orden. Læs her om vores modelfotografer , så du kan få en ide om, om vi er “på bølgelængde”!

Myter om modelfotografering

Modelfotografering – med eller uden tøj – er noget der kræver mod og er meget grænseoverskridende for de fleste. Vi synes du skulle prøve at læse følgende, hvis du overvejer at få taget modelfotos! Har du spørgsmål og fotografering, kontakter du os naturligvis blot.

Myte 1: “Jeg er ikke flot nok” 

Det er vi nu ikke så sikre på – pigerne på disse fotos er helt almindelige piger, der bestemt hverken har catwalk-mål eller årelang træning! Vi får alle til at tage sig godt ud på billederne – det er jo det VI er hammer-gode til.

Med en løbende vejledning af dig undervejs i din fotosession, forklarer vi dig alt om hvordan du sidder, hælder hovedet, holder armenene osv. for at få det optimale ud af din krop og din udstråling. Husk på: din kæreste elsker dig, som DU er! Han vil blive pavestolt af at have flotte fotos af dig!

Myte 2: “Jeg tør ikke!” 

Jo det gør du faktisk – ellers ville du sikkert slet ikke læse den her side 🙂 På forhånd virker det nok grænseoverskridende for det fleste – alene at være delvist afklædt foran en fremmed. Husk dog på: vi er professionelle – vi har set “sådan nogle før” og vi forholder os sobert og reelt til opgaven.

Det er vores fornemmeste opgave at få det bedste ud af dine fotos og det er 100% sikkert at du “tøer op” undervejs når du lige bliver fortrolig med det og ser nogle eksempler på hvor godt du faktisk tager dig ud på billederne efterhånden, som de bliver taget!

Du må naturligvis også tage en ven med som “moralsk støtte” til din session, så du ikke kommer alene.

Myte 3: “Andre ser mine fotos” 

Ikke med mindre DU viser dine fotos til dem – vi gør ikke. Inden du starter på fotograferingen, laver vi en skriftlig kontrakt med dig – en såkaldt “model release” – hvoraf det fremgår hvad du og vi efterfølgende kan og må gøre med billederne.

Vi lægger dem eks. ikke på nettet uden at vi har din skriftlige tilladelse!

Myte 4: “De forsøger at snakke mig af tøjet!” 

En af de største misforståelser omkring boudoir-fotos og denne type fotografering, er nok at mange tror vi forsøger at “snyde” tøjet af kunderne. Det har vi for det første hverken interesse i eller behov for.

Boudoir-fotos er meget ofte kun delvist afklædt, men fotograferet på en måde, så det ser mere nøgen ud, end det er. Eks. vha. lyssætning, kameravinkler osv. får vi taget billederne på en flot, erotisk måde uden at det er pornografisk!

Læs mere: