Endelig kom den store dag

Vi har bare nydt bryllupsforberedelserne. Så kom den store dag endelig! Det var dejligt da dagen kom! Min startede ellers ret dårligt. Jeg ikke fik lukket et øje hele natten. Jeg var for spændt til at sove. Da jeg stod op var det som om jeg havde været på druk hele natten – jeg så også sådan ud! 

Jeg tænkte: “Denne dag skal overståes” – jeg var så træt! Efter 10 kopper kaffe og et bad tog min mor og jeg til frisøren kl. 9. Her sad jeg 2 time. Jeg var for træt til at tage mig af om håret blev pænt – Det blev det! Så til kosmetolog. Det regnede, men vi kom tørskoet frem. 

Efter en time begyndte jeg at ligne en brud. hjemme gik jeg nervøst og ventede på at få brudekjolen på og komme afsted. SÅ kom limoén og vi tog afsted. Turen til kirken hjalp på trætheden. Nu skete der endelig noget! Da jeg stod foran døren til kirken var jeg ved at dø af skræk, og da døren gik op rystede jeg over hele kroppen. 

Top professionelle bryllupsfotografer

Jeg så kun på min dejlig flotte gom….

Jeg så kun på min dejlig flotte gom som ventede oppe ved alteret – alt andet flød ud. Vi sad og smilede til hinanden Claus og jeg. “Du er smuk” sagde han lydløst. Vielsen var rørende og personlig. Vi fik sunget vores sang solo – smukt. 

Men først da jeg kom ud af kirken var min “tømmermænd” slut. På videoen kan man ligefrem se at jeg får ansigtskuløren tilbage på vej ud af kirken! I det øjeblik vi trådte ud af kirken holdt regnen op. Mine kollegaer med tastaturer og gommens venner med bowlingkegler mødte os. Vi fik hilst på gæsterne inden vi kørte afsted med bryllupsfotografen. 

Vi nød champagne i bilen, og sammen med fotografen morede vi os herligt! Tilbage ved festen fik vi skåret bryllupskage, pakket gaver ud og skålet velkommen i champagne. 

Bryllupsmiddagen

Kl. 17.30 gik vi til bords. En pragtfuld middag! snakken gik ved borderne, kun afbrudt af sange og taler. Gommens tale var meget smuk og sød. Men jeg kneb ikke en tåre hele dagen. Jeg følte mig bare lykkelig, nød at være centrum ved den skønne fest. Selvfølgelig skulle vi også op og kysse, og vise strømpebåndet.

Efter maden blev der dækket til kaffe og gjort plads til dans, og baren blev åbnet. Vi fik danset en brudevals inden midnat, og der blev klippet i slør og strømper. 

aldrig undvære dig

Efter 2 timer fik jeg mit tegn fra musikken. Nu skulle jeg op og synge for gommen (“aldrig undvære dig” med Danser med drenge). Utrolig !jeg var ikke nervøs, jeg fik sunget den med al det hjerte jeg havde planer om. Gæsterne stod om scenen og rockede til med tændte lightere – Og gommen stod midt på gulvet og smilede stort. Godt jeg fik det gjort!

Bagefter fortsatte festen. Kl. ca. 2.30 forsvandt vi i en sky af ris. Trætte og lykkelige, kom vi til hotellet hvor der ventede champagne og frugt. (Vi har bare nydt bryllupsforberedelserne)

Det var den skønneste dag i mit liv ! Og bryllupsrejsen satte det perfekte puktum. Jeg håber vi må få mange skønne studer som disse gennem vores liv sammen.

Læs mere fra os: