Vielse i Sct. Markus Kirke i Århus

Den store begivenhed fandt sted i Sct. Markus Kirke i Århus. Her ser man mig på vej op ad kirkegulvet sammen med min far. Jeg er iklædt en smagfuldt dekolleteret, elfenbensfarvet kreation købt hos Lilly. Brudebuketten er udført i grønt og mørkerødt fra Juuls Blomster.

Frisuren, som var et hit, blev sat hos frisør og make-uppen stod min kosmetolog i House of Beauty for. Gommen syntes, at jeg så fin ud, det jo det vigtigste. Men det havde jo også taget hele dagen.

Tivoli Friheden

Efter vielsen tog vi til Tivoli Friheden, hvor der var velkomstdrinks i Pariserhjulet. Som man kan se på billedet, var det var festligt, selvom det var lidt koldt og ham manden, der passede forlystelsen nægtede at spille noget godt musik.

Så var der fest i Restaurant Friheden. Det var en rigtig god fest og et smaddergodt feststed. Kan varmt anbefales. Og vi fik gaver! Her er vi i gang med at pakke op.

Se flere flotte billeder fra andre bryllupsfotografer

bryllupskage og receptionen

Der var selvfølgelig også bryllupskage. En rigtig dejlig islagkage fra Lagkagehuset. Efter kagen fortsatte festen indtil ca. kl. 3. Vi havde selv blandet CD’er med forskellige hits som folk godt ku’ li’ at danse til.

Vi havde en rigtig god fest maden var fin og alle gæsterne var glade og oplagte. Alle der planlægger bryllupsfest skal bare gøre ligesom os så bliver det med garanti alle tiders festlige dag!