Restaurant Kastrup Strandpark bryllup

Tidligt om morgenen, på bryllupsdagen, tog gommen hjem til sine forældre, alt imens bruden og brudepigerne ved stylist. Alt var perfekt denne morgen. Vi blev hentet af en karet og kørt til kirken. Efter vielsen fik brudeparret taget nogle smukke bryllupsbilleder i en nærliggende skov, og selvfølgelig sammen med kareten og brudepigerne, som parret i dagens anledning havde “lånt” af gode venner. 

Efter næsten et helt års bryllupsforberedelser, inviterede brudeparret deres 60 gæster på middag og fest i Restaurant Kastrup Strandpark, hvor bordene var pyntet med blomster i pastelfarver og cremefarvede bordkort med guldhjerter. Bryllupskagen havde 4 etager. Morgengaven fra gommen til bruden var et smukt guldarmbånd med 6 diamanter. Bruden gav sin mand et ur. Parret blev i Skelgårdskirken i Kastrup.

Har du overvejet video til jeres bryllup?

Forberedelserne

Aldrig havde vi drømt at der var så mange forberedelser til et bryllup. Selvom vi havde et helt år at forberede i, så kom tiden alligevel bag på os. Den største forhindring var dog valg af kirke. Præsten i kirken. Han er en af rareste mennesker på denne jord, og tilmed fyldt med humor. Men som tiden gik, faldt alt på plads og den store dag kom. 

En time før vielsen, var jeg klar til at trække i brudekjolen, men måtte til min store skræk, konstatere at den var syet for meget ind i taljen. Jeg kunne dog lukke den men var godt klar over at det ikke ville blive sjovt at have den på en hel dag. Karetten kom og hentede brudepigerne, min morfar og jeg og vi kørte mod vielsen! Efter vielsen kørte vi i karet, ud til en skov og fik taget billeder.

Derefter gik turen til Restaurant Kastrup Strandpark, hvor vi skulle holde selve festen. Det var en dejlig aften, med mange sange og taler. Kl. 04 sluttede bryllupsfesten.

Dagene efter brylluppet var fyldt med blandede følelser. Nu var det hele overstået. Det kan slet ikke beskrives – alt det man havde haft i hovedet i et helt år, kunne man nu glemme – man var helt tom indeni ( Mon vi havde haft bryllups”kuller”?? ), og samtidig havde man den gode oplevelse at tænke tilbage på.

Fotograf: Den professionelle fotograf fra København 

Gommens tøj: Kjole og hvidt fra Tøjeksperten 

Brudepigernes tøj: Syede bruden selv 

Brudebuketten: Lavet af Bina fra Have- og Plantecenter. Buketten bestod af Hollandske roser i creme, Lathyrus i lyserød og lilla, Lisianthus i lysrerød og creme, lilla Fresier i knop, lyserøde roser og hjerteranker. 

Bryllupsrejsen: Parret købte hus kort før brylluppet, og har derfor stadig bryllupsrejsen til gode.

polterabend

Bruden blev få uger før brylluppet hentet af sine veninder og hendes polterabend begyndte. Dagen startede med fælles morgenmad, hvorefter Bruden havde en herlig time hos en massør. Efter denne omgang gik turen til et dansestudio, hvor bruden og veninderne mestrede, at danse Riverdans, og den kommende brud fik lært brudevalsen.

Se flere flotte billeder ved en portrætfotograf

Men det hele skal ikke være så rosenrødt, så bruden blev udklædt i den grimmeste brune kjole, hun nogensinde og med den mest kiksede make-up. I denne mondering fik hun lov til, at tage turen gennem København, og trods det lidt umoderne dress, synes bruden at det var ret sjovt. Men det var ikke slut endnu. Bruden skulle også bowle i Islandsbrygge, hvor pigerne også spiste middag. Efter en lang dag poltrede alle tøserne videre på bar på Strøget.

En uge senere var det gommens` tur og bruden er lidt misundelig på hans flotte kjole, for selv om den ikke var specielt lækker, slog den klart hendes brune. Gommen blev også iført orange og lyserøde briller, paryk og en flot guldtaske. I denne mondering skulle gommen køre gocart, bowle, i motionscenter og hoppe i havenbassinet i Kastrup havn i 6 graders kulde. De sluttede deres polterabend i Københavns centrum.

Læs mere.