Djursland bryllup

Et hyggeligt Djursland bryllup I oktober skulle jeg giftes med den sødeste pige, der fandtes på guds grønne jord. Brylluppet skulle stå i en lille landsbykirke på Djursland ( troede jeg, for det havde min pige altid ønsket). Da tiden kom, hvor min far og jeg skulle køre til kirken, var vi selvfølgelig ikke for tidligt på færde, så vi kørte temmelig stærkt ud ad hovedvej 16. 

Da sagde min far: ” Tag det lidt med ro, for der bliver ikke bryllup, før vi kommer). Så sagtnede jeg farten lidt, og vi kunne igen se de personer, som sad i de modkørende biler. Pludselig råbte jeg:”det var da præsten i fuld ornat, der kom imod os”. 

Se flotte professionelle bryllupsfotos her

lansbykirken

Vi fortsatte op til lansbykirken og fik de bange anelser bekræftet. Der var ingen biler, ingen gæster, ingen præst og kirkedøren var låst !!! Nu var gode råd dyre, for klokken var 15.50, så der var ikke tid til de store svinkeærinder. 

Jeg tænkte, var det ikke i den kirke, så må vi prøve en anden med den risiko, at der var der også bryllup. Da vi ankom til kirke nr. to, kunne jeg se min svigerfars bil med min tilkommende, og i det samme kom min svoger ud af kirken, for de kunne ikke forstå, at jeg ikke var ankommet. Min far og jeg gik med “hastige” skridt op til alteret, og der gik ikke mange minutter, før den yndigste pige kom op til alteret. 

Vi blev gift

Vi blev gift, og har været det i 3 år nu, og vi er stadig lige så forelsket som dengang. Men det sker, at jeg driller min kone ved at sige: “du kan være glad for, at der ikke var bryllup i den lille landsbykirke, for så er det ikke sikkert, at du var blevet gift med mig “. 

Læs mere her: