Dagene inden brylluppet havde været travle, når man selv skal stå for lokaler osv. er der altså meget at se til lige inden den store dag. De første bryllupsgæster kom allerede om fredagen, så da vi væltede i seng var vi trætte og sov som sten til kl 08.00 lørdag morgen.

Det var en stille, smuk morgen

Det var en stille, smuk morgen med rim i græsset, let dis og begyndende sol. Efter et bad og morgenmad blev jeg kørt til frisøren, som sminkede mig og dernæst satte hår i mere end 2 timer. Hun krøllede og krøllede og krøllede til jeg havde løst opsatte slangekrøller over hele bægeret og lignede en nyvasket puddelhund.

Jeg hader parkeringsvagter

Næste punkt var lidt kikset, for det var nu meningen at gommen skulle have parkeret vores bil udenfor frisøren og være kørt med en kammerat i en af os lejet bil, for at klæde om hos ham og dernæst køre til kirke. Kammeraten havde bare lige misforstået det, så det endte med at vi kørte hjem sammen – og så kunne han jo også lige sunde sig over synet af mig og alle mine krøller!!! 

Nej, så slemt var det ikke, men man skal nu lige vende sig til et andet “look”. Nå, men kammeraten havde fundet hjem til os og var helt ødelagt af undskyldninger, men det gik jo alt sammen og de 2 gutter forsvandt for at klæde om. 

kirken

Det samme gjorde vi piger og kom afsted mod kirken i høj fart. I våbenhuset fik vi de smukke buketter. Hvor var min brudebuket da fin med mørkerøde roser, brombær og andre bær samt efeu og grønne plus røde blade og så brusede orglet og det hele var som en drøm. Jeg nåede lige at blive lidt nervøs i bilen på vej til kirken, men ellers var jeg bare glad og lykkelig. Præsten holdt en dejlig, personlig tale for os og selve vielsen kan ikke beskrives – der ER meget stækt!

https://www.voresstoredag.dk/bryllupsfotograf/jylland/aalborg/

https://www.voresstoredag.dk/bryllupsfotograf/jylland/aarhus/

https://www.voresstoredag.dk/bryllupsfotograf/fyn/odense/

Fotomodeller foran bryllupsfotografen

Så blev der krammet og lykønsket, risene blev kastet og vi fotograferet mens solen skinnede. Gæsterne tog direkte til kroen og fik sandwiches og lækre småkager i mens vi legede fotomodeller sammen med bryllupsfotografen. 

Da vi kom til kroen var stemningen rigtig hyggelig og afslappet. Gommen sagde velkommen og gled elegant over i talen til sin brud. Vi sludrede med gæsterne, skar bryllupskagen for, sludrede videre, beundrede det bugnende gavebord, og så spillede en skøn Duo (som i øvrigt spillede rigtig fint hele eftermiddagen og var med til at give en god stemning) op til brudevals.

Brudevals og bryllupsfest

For nu at gøre en lang historie kort kan jeg skrive at aftenen/natten blev et brag af en fest! Stemningen var herlig lige fra starten, trods gæsternes ringe indbyrdes bekendskab sludrede alle godt sammen. Bordplanen fungerede og mine 2 kolleger, som vi havde “lejet” til at servere, gjorde det til UG. Det hele kørte bare som det skulle uden vi rørte en finger. Efter en lækker buffet dansede vi endnu engang brudevals (denne gang til jukeboxen, der bare må siges at være et HIT) og åbnede dermed dansegulvet lidt efter kl. 23 – og så dansede og snakkede vi til kl. 04 om morgenen, 

ALLE undtagen 4, som skulle op til småfolk dagen efter, holdt ud så længe!. Så hjem til et par timers søvn, for dernæst at have de fleste af gæsterne til morgenmad – det var en rar måde at runde det hele af på. Alle var helt vilde med vores livlige og uformelle aftenfest, der blev lige som vi gerne ville have det; festlig og “ung”, vi sad ved bordet ca. 2½ time inden folk rokerede lidt rundt og dernæst dansede hele natten.

gift

Vi var TRÆTTE, men glade og selvom vi nu har været gift i 4 dage er det stadig helt ufatteligt at denne enestående dag er ovre. Vi har lige fået alle billederne (200!) fremkaldt og genoplevet dagen igennem dem. Nu står den på takkekort-skrivning – og om 10 dage (!!!!) drager vi på vort livs rejse, som I nok skal få en beretning om engang i november!

Til slut vil jeg bare skrive, at I skal glæde jer, for den dag er det bedste der kan overgå en! Og til dem der, som os, ikke rigtig har lyst til den traditionelle fest kan vi kun sige; vær ikke bange for selv at sammensætte dagen efter ønsker, skulle vi gøre dette om, ville intet blive ændret!