Smukt Bryllup i Rødovre. I efteråret, friede gommen til bruden, og nogle måneder senere blev de viet i Hendriksholm Kirke i Rødovre. Gommens frieri var det de fleste drømmer om. Romantiske omgivelser, i brudesuiten på Saunteshus Slotshotel ved Hornbæk i Nordsjælland.

Et frieri hvor bruden var omgivet af smukke mahognimøbler, himmelseng, rosenblade, rosenknopper og gommen der lå på knæ med en langstilket rose og spurgte bruden om hun ville gøre ham den glæde, at blive hans kone! Gennem glædestårerne svarede bruden selvfølgelig ja! Den fælles lykke blev fejret med champagne og middag på slottet.

Selv ringene havde gommen sørget for, at have klar til dagen.

bryllup Nordsjælland

Nu begyndte bryllupsforberedelserne

Nu begyndte bryllupsforberedelserne til den store dag. Louise stod for en del af det  praktiske. De besøgte fotografer, valgte invitationer og blomster, alt sammen i fællesskab. Undtagen brudebuketten som Henrik efter traditionerne tog sig af. De have mange hyggelig timer sammen, selv om planlægningen var mere tidskrævende end de lige havde regnet med.

Fest og farver og bryllup

Bordene i Vanløse forsamlingshus var smukt pyntede i farverne creme og rosa. Firearmede lysestager, rosenblade og messingholdere til menukortet prægede det smukke bord. Toastmasteren var brudens veninde som klarede opgaven med glans. Gæsterne havde en fantastisk aften og nat, med dans til den lejede Jukebox. 

På selve bryllupsdagen, blev bruden og hendes far kørt til kirken i en, hvid limousine, som efter vielsen i Hendrikholm kirke i Rødovre, også kørte brudeparret med bryllupsfotografen ud og tage billeder, og derfra til Vanløse forsamlingshus, hvor de holdt deres bryllupsfest.

Here comes the bride

Bruden hørte slet ikke, at der blev spillet ”Here comes the bride”, da hun sammen med sin far går op ad kirkegulvet. Hun så kun en masse smilende ansigter. For bruden var det en skøn oplevelser, som gik alt for stærkt. Oppe ved alteret ser hun på gommen som står der og ser meget lykkelig og samtidig meget overvældet ud. Han modtog bruden med et kærligt kys på kinden. Gommen havde en følelse af, at det var alt for godt til, at være sandt. Men det var det, og for første gang var gommen så mundlam, at han helt glemte, at fortælle bruden, hvor smuk hun var.   

På bryllupsnatten sov de hjemme. Og igen havde gommen sørget for, at bruden fik en uforglemmelig oplevelse. Soveværelset var forandret til ukendelighed. Vægge og møbler var dækket af hvidt stof, over det hele var der rosenblade, og midt i det hele stod deres seng, der var omdannet til en himmelseng. Da bruden ligger ned og kigger op i loftet ser hun et kæmpe stort hjerte i flettet træ med en sløjfe nedenunder. Et stort arbejde, men det hele værd.  

Allerede næste eftermiddag to de på et ophold i Spanien. Brudeparret havde bestilt en suite med jacuzzi. Med i arrangementet var, champagne, frugt og chokolade på værelset, buffet, morgenbuffet og en lækker 3 retters menu. De havde en meget romantisk tur som forlængede den den dejlige bryllupsstemning. 

bryllupstanker

Hvis man ikke har råd og tid til en længere bryllupsrejse, er en lejet lejlighed i en stille lokal spansk by skøn. Nu hvor det hele er kommet lidt på afstand føler de begge, at det er lidt mærkeligt, at have brugt så meget tid og energi på planlægningen, for det hele er bare alt for hurtigt overstået. Men de er lykkelige for det hele og vil klart anbefale det til andre som går i bryllupstanker.

Læs mere om bryllupper her: