Bryllup i Aarhus Domkirke

Bryllup Aarhus og Varna Palæet på en fantastisk smuk dag her i Juni var vi med til bryllup i Aarhus Domkirke i hjertet af smilets by. Vi lavede billeder før, under og efter vielsen i den fantastisk flotte domkirke i Århus C. Efter det smukke brudepar havde givet deres store JA i kirken, endte vi ude i Århus gågade, hvor de mange flotte bryllupsgæster ønskede brudeparret og deres familier tillykke med brylluppet.

Læs mere om bryllupsfotografering lige her.

Bryllup i Aarhus Domkirke

Bryllupsfest og bryllupsreception på Varna Palæet

Efter vielsen i Aarhus domkirke kørte vi sammen med brudeparret ud til det romantiske Varna Palæ i udkanten af Århus. Har gik vi straks igang med at fotografere de officielle bryllupsportrætter af brudeparret. Imens ventede gæster og familie på den flotte terrasse med udsigt udover Århus bugten. Da vi var færdige med at lave bryllupsportrætterne, gik vi tilbage til Varna Palæet hvor brudeparret skar den flotte bryllupskage for.

Vi lavede en masse stemningsbilleder af bordpynt, kageskæring, gæster der hyggede sig i solen på Varnas terrasse og meget mere. Herefter var der bryllupsfest til den lyse morgen med brudevals og live musik.

Bryllup Aarhus og Varna Palæet

Aarhus er Danmarks anden største by med sin smukke beliggenhed ved vandet har man masser af muligheder for at lave kreative bryllupsbilleder. Man kan blandt andet benytte Dokk1 til at lave billeder. Der er også området på Århus havn hvis man er mere til det rå. Er i mere til de romantiske bryllupsfotos, så kan i vælge den permanente eller Marselisborg skoven og dyrehaven. Uanset hvad har Århus masser skønne områder.

Århus mange satellitbyer tilbyder også mange flotte steder for foto. Odder, Højbjerg, Viby, Brabrand, Kalø Vig, 4, Malling, Sabro, Skåde, Beder, Hjortshøj, Lisbjerg, Studstrup. I midtbyen er der også Frederiksbjerg, Trøjborg, Vestergade, Latinerkvarteret området omkring Åen og meget mere. Uanset hvad, så tager smilets by altid godt imod jer.

Se flere smukke bryllupsbilleder fra Varna lige her.

Feststeder til bryllup Aarhus

Feststeder til bryllup Aarhus er der mange af, og vi har naturligvis med vores mange års erfaring været på en del af stederne efterhånden. Vi kan da lige nævne et par stykker herunder:

  • Turbinehallen
  • Marselis Hotel
  • Comwell Hotel Aarhus
  • Centralværkstedet
  • Norsminde Kro
  • Frederikshøj
  • Park 13
  • Sabro Kro
  • Brødrene Koch

Læs mere: