Bryllupsdag på Varna Palæet og vielse i Hørning kirke

Dagen startede i Hørning kirke lidt udenfor smilets by Aarhus. Vi ankom, som altid en ca. 30 min før vielsens start og fik hilst på gommen og nogle af de første gæster, der var ankommet ved Hørning kirken. Derefter gik vi igang med at fotografere både udenfor Hørning kirke og inde i kirken.

Se flere bryllupsbilleder fra os her.

Varna Palæet bryllup Varna Palæet Aarhus Varna Palæet bryllup borde

Stemningsbilleder af de mange bryllupsgæster

Vi lavede stemningsbilleder af de mange bryllupsgæster, der finder sig til rette i kirken inden bruden ankommer. Vi fangede gommen, der venter ved alteret og 2 minutter før bruden ankom gik vi udenfor kirken og ventede på hun skulle ankomme. Da bruden kom, lavede vi billeder af hende og hendes brudebuket og brudekjole etc. Så gik hun op af kirkegulvet i den smukke Hørning kirke til sin kommende mand.

Efter vielsen udenfor kirken

Efter vielsen udenfor kirken var bryllupstransporten ankommet. Den kunne desværre ikke starte på grund af det kedelige regnvejr ved Aarhus den dag. Så brudeparret måtte over i deres egen bil og køre ind mod Århus og Varna Palæet. Vi lavede billeder af gæsterne der kastede med lidt ris og ønskede det nygifte brudepar tillykke med deres store dag. Derefter kørte vi med til Varna Palæet igennem Århus.

Varna Palæet ved Aarhus

Det smukke Varna Palæ ligger lige i udkanten af Aarhus. Palæet er en skovrestaurant i Marselisborg Skov syd for Aarhus. Den er er opført ca 1908 og blev indviet i forbindelse med Landsudstillingen i Aarhus i 1909. Her havde brudeparret valgt at afholde deres bryllupsreception og skære bryllupskagen for. Vi lavede igen en masse stemningsbilleder fra receptionen. Brudeparret blev på Varna Palæet til den lyse morgen hvor de både dansede brudevals og festede. Vi var med til de gik til bords.

Se andre fotografers flotte bryllupsbilleder fra Varna Palæet her.

Aarhus

Aarhus eller Århus er Danmarks næststørste og Jyllands største byområde med 269.022 indbyggere. I kommunen bor der 335.684 indbyggere. Byen ligger i Østjylland ved Aarhus Bugt med udsigt til halvøen Mols i østlig retning og til Kattegatøerne Samsø og Tunø længere borte mod sydøst. Oplandet til Aarhus er: Brabrand  Christiansbjerg  CeresByen  Egå  Frederiksbjerg  Gellerup  Hasle  Hasselager  Holme  Holmstrup Mark  Højbjerg  Indre By  Katrinebjerg  Kolt  Langenæs  Midtbyen  Møllevangen  Nørre Stenbro-kvarteret  Risskov  Skejby  Skjoldhøjparken Skolebakken  Skåde  Skæring  Slet  Stavtrup  Tilst  Tranbjerg  Trøjborg  Vejlby  Vesterbro  Viby  Åbyhøj  Aarhus N  Aarhus V  Aarhus Ø  Årslev.