Tænder du på tanken om at fotografere eller se nøgenfotos af din partner – eller måske af både dig selv og din partner. Tager I selv foto hjemme under private af erotisk karakter uden at de er blevet helt så gode, som ønsket? Har du svært ved at tage det seriøst, når din partner vil tage private fotos af dig? Så lad os lave en flot fotosession til jer! 

boudoirfotografi

Har du en fantasi om at tage private nøgenfotos af din partner? Hvorfor så ikke tage skridtet fuldt ud og skift jeres private amatør nøgenfotos ud med en fotosession hos os, så I får professionelle nøgenfotos til det helt private fotoalbum.

Giv din partner den udfordring at deltage på en fotosession hvor vi laver en serie private fotos til jer i stedet for hjemmelavede amatør nøgenfotos. 

Lad os slå det fast med det samme: vi tager ikke pornografiske fotos. Er det dén type nøgenfotos I leder efter, kan vi desværre ikke hjælpe. Vi tager ikke fotos af sexuelle handlinger og vi fotograferer ikke close ups af kønsdele.

Amatør nøgenfotos bliver professionelle nøgenfotos

Fordelen ved at lade en professionel modelfotograf tage billederne, er dels at amatør nøgenfotos pludselig bliver til flotte fotos, der ikke ser hjemmelavede ud. Det betyder også at man måske som deltager på billederne kan / tør tage det lidt mere alvorligt når fotostudiet er professionelt, når man guides til at posere rigtigt og lyset giver det rigtige udtryk på billederne!

Vær opmærksom på at “suset” nogle får ud af at tage private nøgenfotos af hinanden IKKE bliver erstattet af at få professionelle fotografer til at tage billederne – i “bytte” får I dog nogle fotos som typisk er langt flottere end de private evner og lommekameraet kan frembringe.

Fetish fotografering

Har du et ønske om at pirre din partners fantasi med fotos af dig selv i forbindelse med en fetish eller lade din partner deltage i en fotosession hvor I begge er eks. klædt ud, tager vi også gerne flotte, erotiske fotos af dette. Det kan være eks. med et bestemt påklædningstema eller med erotiske virkemidler på billederne såsom reb. 

Vi ser meget strengt på vores professionelle diskretion og tavshedspligt om så private nøgenfotos og udleverer eller viser dem aldrig til andre end dig, som kunde.

Læs mere her: