Portrætfoto bruges efterhånden til mange ting – nogle bruger portrætfotos til alm. personligt brug, såsom gaver eller til at få et forspring blandt de hundredtusindvis af jobansøgninger med dårlige fotos på, mens andre bruger portrætfotografering professionelt til eks. firmafotos. Portræt er ofte kun fotografering af overkroppen og i helt almindelige, påklædte opstillinger.

Portrætfoto

Hvem bruger portrætfoto?

Portrætfotografering bruges af såvel private, som erhverv. Når vi har private til modelfoto, er det eks. det klassiske portrætfoto til gave eller eks. familiefotos. Firmaer bruger portrætfoto til eks. medarbejderpræsentation på websites eller til sjove ting som eks. en firmakalender.

Portrætfotografering foregår på en 30 minutter lang fotosession, hvor du får taget forskellige fotos med eks. varierende påklædning og baggrunde/belysning. Derfor koster det langt fra så meget, som eks. en boudoirfotografering, der tager 3-4 gange så lang tid og kræver mere omfattende opstillinger.

fotograf-portraet

Portrætfoto bruges oftere og oftere til eks. datingprofiler eller jobansøgninger, hvor et flot portrætfoto kan gøre den afgørende forskel på førstegangsindtrykket!

Sådan fotograferer vi portrætfoto

Når du kommer til os, snakker vi lige kort om stilen, farvemuligheder, baggrunde osv. og når du har fået den værste puls væk, så smilet kan ses naturligt på dine portrætfoto, går vi i gang.

Supertilbud portrætfoto

– eks. til din datingprofil eller jobansøgning!

30 min. portrætfoto-session1 setup/baggrund/stil CD med dine portrætfotos

Læs også: