Morgengavefoto – giv gommen en mappe med flotte, sensuelle eller måske erotiske boudoir fotos af dig selv i morgengave. Den bedste og mest personlige morgengave du kan give er dig selv er en morgengavefotografering! Brug også morgengave som bryllupsgave!

Læs: Sådan foregår din fotosession

boudoirfoto

Morgengavefoto fra brud til gom!

Morgengavefoto – specielt som bourdoir-foto – er blevet meget, meget populært som morgengave til gommen – morgengavefoto er den mest personlige gave – du kan jo ikke byttes!

Du poserer for vores modelfotograf som guider til at se helt rigtigt ud og sidde, stå og ligge på den rigtige måder og får taget en masse morgengavefotos i høj kvalitet. Typisk 100-150 modelfotos på én fotosession. Du kan vælge flotte, påklædte fotos eller at blive fotograferet bla. i bryllupsnattens lingeri!

boudoir fotograferingen

Boudoir-stilen er genial til morgengavefoto

Du kan også lave boudoir-fotos , som er erotiske fotos, hvor det er fantasien, mere end øjet, der skal pirres. Mange boudoir-fotos er kun delvist afklædt, men på en måde hvor på man ikke kaster “alle herlighederne” ud i hovedet på folk. Det behøver ikke være deciderede nøgenfotos, da det ofte er fantasien, der giver det hele! 

Ofte er erotiske fotos, såsom boudoir, lavet i en drømmende, sort / hvid stil, hvor man også ofte kun ser dele af kroppen i lys, mens dele er skjult i skyggerne som disse eksempler viser.

boudoir fotograferingen dk

Kemien skal være i orden!

For at du får den optimale udstråling på dine fotos, skal kemien med dig og fotografen være 100% i orden. Læs her om vores fotografer , så du kan få en ide om, om vi er “på bølgelængde”!

Læs mere fra os: