Dagen startede stille og roligt – mine forældre og jeg kom op, og vi fik morgenmad. Jeg kom i bad og afsted til frisøren kl.10.00. Jeg var faktisk utrolig rolig indtil frisøren begyndte at sætte roser i håret – så gik det op for mig, at så er det nu. Min far hentede mig, og vi kom hjem til en rigtig god frokost. Og så kom gommen forbi i den Ferrari, som jeg havde lejet til ham – dagens overraskelse for ham – han var et stort smil. På med make-up og kjole og så var vi klar til den store dag.

Klar til den store dag

Vi kørte til kirke

Vi kørte til kirke kl.15 i en Buick min far og jeg -og ude i våbenhuset var det skønt at tænke på, at det var det øjeblik, som jeg havde glædet mig utroligt meget til – nemlig at gå op igennem kirken med min far. Og min brudebuket var fantastisk, røde roser og så ellers pink/orange/lime – rigtige Kenzo farver.

Og min kommende mand og hans forlover stod der for enden af kirkegangen og var bare så flotte – og jeg kunne se, at gommen var lidt nervøs.

Vi fik sagt det store JA

Og da så vi skulle til vielsesritualet spurgte præsten gommen, om han ville ægte og ære osv. mig? Gommen svarede ja, hvis hun smører madpakker og laver mad – hans humor er faktisk en væsentligt grund til, at jeg faldt for ham. Hele kirken og præsten brød ud i grin og stemningen for dagen var lagt! Nå, men ud af kirken kom vi, og vi havde arrangeret vin osv. ved kirken til de gæster, som ikke var inviteret med til festen. Men afsted kroen kom vi, så vi kunne blive fotograferet i den gamle have bagved, mens det stadig var tørvejr. Og gæsterne kom og så os blive fotograferet til sidst.

Så var det tid til hvidvinsbowle osv., mens vi pakkede en del af gaverne ud – og hvor fik vi mange. Det var helt overvældende. Derefter fik vi velkomstdrinks og vi gik ind til maden.

Meet the wedding photographers in Denmark

Bryllupsmiddag ot talerne

Maden var skøn – middagen gik godt – min far holdt en pragtfuld tale, hvor han til sidst overdrag ansvaret for mig til gommen ved at give ham mine første sko! Og gommen holdt en sjov tale og alligevel, så kender jeg ham så godt, at han var rørt. Og hvor var det skønt at sidde for midterbordet og kigge på alle gæsterne, som bare gjorde alt for, at vi kunne have vores livs aften.

Så skulle der jo danses brudevals

Så skulle der jo danses brudevals og gommen fik klippet sokkerne – alt efter traditionerne. Og musikken var god, og vi havde en pragtfuld fest. Og under natmaden lykkedes det os at komme afsted uden ris. Ude på gade stak vi hovederne ind ad vinduerne og råbte Tak for nu! Og vores biler var næste morgen helt overhældte med ris – Gommen vasker stadig biler…

Den bedste dag i vort liv tror jeg godt, at vi samstemmede kan sige.

Læs mere her: