jeg skal være den første til at indrømme at jeg ved meget lidt om planlægning af et bryllup. Derfor gør jeg (vi) tingene efterhånden som vi finder det mest praktisk/passende.. et eksempel er, at vi er blevet enige om en dato for vores bryllup.

planlægningen af brylluppet

Jeg er primus motor på planlægningen af brylluppet. ikke at bruden ikke gider eller evner det, men jeg er nu engang bedst til den del af processen.. og hun har det faktisk bedst med at holde sig et skridt bagved mig, og kun gøre indvendinger, hvis der er noget hun ikke synes om..

Det plejer vist at være omvendt, men det passer mig fint på denne måde. For jeg elsker at finde på små og store overraskelser, som jeg kan glæde hende med. Denne dagbog er et eksempel. den bliver som sagt til en bog med billeder fra forløbet, som jeg regner med hun skal have i morgengave.
Eller det festfyrværkeri jeg skal have bestilt til om aftenen. det glæder jeg mig personligt meget til at opleve.

bryllupsrejsen

En anden væsentlig overraskelse er bryllupsrejsen. jeg har fået 100 % frie tøjler og hun får først destinationen at vide på bryllupsdagen.. men jeg arbejder på at forkæle os selv med to uger på et 5 stjernet hotel på st. croix i caribien. Det har vi altid begge gerne ville prøve, og man bliver jo trods alt kun gift én gang, ikk’?

Vi har kigget efter vores fotograf til brylluppet

Noget af det jeg værdsætter mest, er den frihed jeg har til at planlægge det, der skal være den mest fuldendte dag for min kommende hustru og jeg! Processen med de mange bryllupsdetaljer, som gør at jeg får den fedeste dag i mit liv, det er bedre end fødselsdag, juleaften OG nytårsaften tilsammen!

Indtil videre er det hele lidt af en hemmelighedsfuld affære de eneste der ved at vi skal giftes er bruden, jeg selv, forloveren og de to brudepiger.

Jeg skal hjem til svigerfar og bede om hans tilladelse

Jeg skal hjem til svigerfar og bede om hans tilladelse, til at ægte hans eneste pige og det skal være snart, for har lidt i tankerne at jeg vil fri nytårsaften.
Nytårsaften og 01 juli, var de to datoer vi havde i overvejelserne som bryllupsdag. vores månedsdag er den første. og så falder brylluppet 1œ år efter forlovelsen starter. hvilket jeg synes er passende. forstår ikke helt folk der er forlovet 5-10 år, før de bliver gift?

Selvom jeg planlægger meget omkring brylluppet, har bruden naturligvis meget at skulle have sagt og hun siger, at jeg bare har at hoste op med en forlovelsesring, når jeg falder på knæ og den skal også lige skaffes inden da. Så december bliver en virkelig travl måned.

Snakken kom ind på bryllup

Snakken kom ind på bryllup. hvad hun havde af planer og forventninger etc. og vi satte os ned og lavede en bordplan for sjov, over hvem der skulle med til vores bryllup og sidde hvor. Det var egentligt ret sjovt – selvom den nok lige skal revideres igen inden brylluppet.

Vi har ikke aftalt en dato endnu..faktisk har jeg ikke engang friet endnu!!!
På visse punkter er jeg meget gammeldags. Er ganske glad og tryg ved planlægning og traditioner. Jeg har tænkt os at forberede os godt og grundigt ,og tage os god tid til det og vi skal også have sparet lidt flere penge sammen. for da vi er så unge og naive at vi gerne vil tro, det er første og sidste gang vi bliver gift, ønsker vi at gøre det på en måde, så vi ikke kan overgå det igen!

Festen bliver holdt på et slot, hvor vi lidt tidligere på dagen bliver viet i haven foran slottet. Der skal være lidt levende musik. Senere skal vi have noget fyrværkeri, fordi…. det kunne jeg bare godt tænke mig! og så er der bryllupsrejsen – to uger på et luksushotel i Caribien.