For mange piger er det en grænseoverskridende oplevelse at få taget boudourfotos af sig selv på en fotosession. Det er sin sag at klæde sig helt eller delvist af foran fremmede – noget andet er alle tankerne om slutresultatet. Ser man nu smuk nok ud – hvilken reaktion får man fra modtageren af billederne osv. Vi vil her kort gennemgå en normal fotosession, så du kan se hvordan det foregår. Vi håber det giver lidt mere “ro på sommerfuglene”!

boudoirfoto

Hvordan foregår din session?

En fotosession har tre etaper:

  1. Bookingen
  2. Fotograferingen
  3. Bestilling af fotos

Sådan booker du en fotosession

Bookingen er måske i virkeligheden den sværeste ting af hele din fotosession – det er her du skal have modet til at gøre det! Ring til os på 20 84 20 83 eller send os en mail ved at klikke her og hør lidt om “det hele” – så kan du hurtigt høre om du har tillid til os og om kemien er i orden – det synes vi er meget vigtigt for denne type fotografering.

På forhånd aftaler vi dato for din bookning og de praktiske ting, der skal huskes. Det kan være alt lige fra at aftale hvilke fotografisk stil du ønsker til at snakke om forskellige ting du skal medbringe. 

LÆS: Hvad ER boudoir billeder egentlig

boudoirfotografi

Selve din fotosession

Når du kommer, starter vi med at tage en snak om hvilke type fotos du går efter, kikker på det tøj du har med og laver en “køreplan” for rækkefølge af eks. styling og tøjskifte. Selve din session tager omkring 1.5 time og foregår med mange skift i lyssætning, baggrunde osv. så du får en stor variation af fotos.

Vi ved af erfaring, at mange piger er bekymrede for alle “skønhedsfejlene” – maven, der folder forkert, appelsinhuden, ned over ballerne osv. Husk dog på, at vi er professionelle og at vi er vant til at forholde os til sådanne emner. Vi lægger lyset, så man ikke lægger så meget mærke til folder, prikker, streger osv. Det er jo hele pointen med at gå til en dygtig fotograf!

boudoir billedede

Bestilling af fotos efter din fotosession

Når du og fotografen er færdig med selve den aktive fotografering (din fotosession) laver fotografen en cd-rom, en DVD eller et online webalbum, som kun du får udleveret password til. INGEN andre kan se dine foto (med mindre du selv har givet dem dit password)!

Her får du billederne til gennemsyn og skal vælge de bedste ud. Vi tager hellere for mange end for få fotos og derfor er der mange varianter og beskæringer af hvert setup. Det er op til dig om du selv vil printe billederne ud eller bestille billederne fremkaldt hos en fotoforretning, men vi kan også gøre det for dig (jævnfør nedenstående tilvalgsmuligheder, som er helt frivillige). 

Kalender med billeder?

Skal du eks. have en kalender, vælger du så de 12 fotos, der skal på og udfylder efterfølgende fotobestillingsformularen . Hvis du har lyst, kan I købe hele samlingen på cd-rom til kun 250 kr. eller eks. som en flot bog! Kom evt. op til os og se studiet og nogle eksempler på billederne.

Vælger du at få lavet forstørrelser, fotokalender eller lign., skal du forvente ca. 1 uges leveringstid.

Det er frivilligt om du vil have dine fotografier på papir eller om du bare vil have dem digitalt – med i prisen får du en DVD, så du kan se dine fotos som slideshow på din computer eller dit TV og som sagt kan du også se dem online i dit eget webalbum. Se vores prislister for at tjekke mulighederne for forstørrelser osv.

Sådan laver du en fotokalender

Når du har gennemført din fotosession , udvælger du de 12 fotos, du vil have på din kalender. Herpå trykker vi kalenderen med ét foto på hver måned og sender kalenderen til dig.

Tilbud på boudoir fotosession

1.5 time fotosessionMinimum 3 forskellige setups/stilarterStående, liggende, siddende setups 1 stk. DVD med mindst 100 fotos.

Supertilbud portrætfoto

– eks. til din datingprofil eller jobansøgning!

30 min. portrætfoto-session1 setup/baggrund/stil CD med dine portrætfotos

Læs mere her: