Læg lidt omtanke i de ting du gør

Hvorfor blev du forelsket i din brud eller brudgom? Er han eller hun afslappet? Måske er de spontane og nyder umiddelbare resultater. Dette er meget, meget vigtigt når du ønsker oprigtigt at forstå din fremtidige ægtefælle. Hvis du ikke har gjort dig mange tanker omkring det, kan du begynde lige nu. I virkeligheden, kan du, når I planlægger jeres bryllup, se på din brud eller brudgom og hvordan de opererer i forskellige situationer. Det kan være meget sigende!

Er i på jagt efter smukke bryllupsbilleder ?

Mennesker findes i alle former og størrelser. Både du og din forlovede har hver jeres små særheder og dette inkluderer hvordan i kan lide, at tingene fungerer i jeres verden.

Disse er vigtige ting at holde øje med, når du ønsker at forstå din brud eller brudgom og lære hvordan man kommunikerer så du bliver forstået.

Det kan være, at du eller din forlovede, er nogen der ønsker at vide besked med hvad der rører sig

Det kan være, at du eller din forlovede, er nogen der ønsker at vide besked med hvad der rører sig når det kommer til mode, gadgets og popkultur. Hvis du vil gøre noget eller endda snakker om at lave et køb, associer det med noget der vil inspirerer dem til at handle. Brug udtryk som ”det var på forsiden af Yahoo” eller ”jeg så Brad og Angelina med en på et billede” for at kommunikerer på samme måde som deres hjerne virker. Det kan lyde en smule manipulerende med det er det egentlig ikke. Hvis dette er den måde din brud eller brudgom tænker og opfører sig, er dette måden at få din besked igennem på.

Se nogle smukke bryllupsfoto serier her.

Kan du beskrive din forlovede som en ”enspænder”

Kan du beskrive din forlovede som en ”enspænder” eller en, der helst ikke vil gøre noget foran andre? Denne person kan måske lide at flygte hverdagens pres og livets bekymringer. Tag altid det med i dine overvejelser når du laver planer eller foreslår noget. Du ville blive overrasket over hvor meget lettere beslutningstagningen kan være såvel som hvor meget lettere din partner er i stand til at forstå dig når du forstår hvordan de fungerer indeni.

Nogle mennesker kan lide at gøre alt hvad de kan for at ”slippe væk”

Nogle mennesker kan lide at gøre alt hvad de kan for at ”slippe væk” uden at føle at de har brug for at være væk fra andre mennesker. Disse mennesker kan måske lide at spille videospil, gå i biografen eller på barer. Dette en social person som vil mere end hvad de har. Det har intet med dig at gøre! At drømme er vigtig for denne type person og du er en der kan skabe muligheder for at lade dem have en drøm nu og da. Tal i drømmerens sprog for at komme igennem.

Du kan måske lide at være med din brud eller brudgom fordi de har en ægte forståelse for de finere ting. De forstår måske kvalitet langt mere end kvantitet. Forsigtig planlægning og muligvis at være en smule eftergivende kan virke med sådanne mennesker.

Kompromis er nøglen til at kommunikerer med alle typer mennesker

Begge partnere må lære kunsten at gå på kompromis ellers er al indsats ensidig og vrede er tilbøjelig til at opstå. Vær opmærksom på din brud eller brudgom mens I planlægger jeres bryllup og når I engang er gift. Lær hvad der er vigtigt, hvordan I kommunikerer inden for disse linjer og kunsten at gå på kompromis.