En sen aften, hvor vi alligevel sad sammen i sofaen, besluttede vi os for af afstemme forventninger.. Det er jo nok en ganske god ting INDEN man begynder at kigge efter og planlægge en hel masse ting. Heldigvis har vi som udgangspunkt den samme idé om vores bryllup, hvordan dagen skal være.

Kirken Det var ikke noget svært valg hvad angår kirken: det bliver Kværkeby kirke. Kirken er lille, hyggelig og intim, ligesom vi gerne vil have det.

Reception

Reception Vi holder reception da vi har mange familiemedlemmer og venner fra spejder/fodbold m.v. som vi desværre ikke kan have med til festen. Vi har også stedet i tankerne, og mangler lige at forhøre os, men det burde ikke være noget problem 

Kørsel fra kirken Hvordan vi kommer fra kirken og til receptionen var vi også begge enige om. Her har vi heller ikke forhørt os endnu, men medmindre han har andre planer den dag, burde det heller ikke være et problem.. Vi krydser fingre.

DJ/musik Her tænker vi at kalde en vennetjeneste. Vi kender begge DJ’s som er rigtig gode til at læse publikummet, og vil gøre det efter vores ønsker. Dog venter vi med at forhøre os til vi har stedet for festen parat. Så er det nemmere at få et tilbud incl. kørsel m.v.

Brudekjolen

Brudekjolen Jaaaaah! Det har jeg glædet mig til lige siden jeg var lille (men har de fleste piger ikke det?!) Jeg bad ham kigge nogle bryllupskataloger igennem og fortælle hvilke kjoler han kunne li. Overordnet er det nogenlunde det samme vi kan li, så det er jo meget heldigt.. Glæder mig sådan til jeg skal ud og prøve kjoler. Det bliver nok til november.. Årh, det føles som en krig, men når jeg når dertil føles tiden sikkert som fløjet afsted.

Min forlovede ville helst i slutningen af August pga. vejret og jeg i starten af September, da denne måned er min favorit, men da vi begge spiller fodbold, synes vi ikke at det skulle være i fodboldsæsonen. Min far er landmand så der er jo også høst i august, og starten af juli er Roskilde-festival så der skulle det heller ikke være. Datoen er meldt ud til familie og venner der er skal med til festen, så de ikke bestiller ferie der omkring.

Læs mere her: