Erotisk nøgenfoto – Boudoirfoto – også kendt som erotisk nøgenfoto – er den perfekte gave til din kæreste. Scor ham igen og igen med erotiske boudoirfoto! Læs her mere om hvordan en boudoirfotografering til boudoirfoto foregår og hvad du kan forvente at få ud af det!

Erotisk nøgenfoto

Boudoirfoto er sensuelle nøgenfotos

Sensuelle og erotiske boudoirfoto af kvindekroppen er en fotografiets “Formel 1” – det er her de sanselige og mest pirrende modelfotos frembringes.

Boudoirfoto er derfor utrolig populært som en personlig gave – såsom morgengave eller en fræk julegave / fødselsdagsgave til kæresten! Scor ham igen og igen med en serie boudoirfoto af dig selv!

Mens vores modelfotograf tager over 100 modelfotos på en boudoirfotografering, guider og vejleder vi dig, så du kommer til at fremtræde fantastisk flot – også selvom du måske hverken har “modelmål” eller erfaring i at stå foran en modelfotograf.

Boudoirfoto er sensuelle nøgenfotos

Boudoirfoto er stuerent og sobert 

Boudoirfoto er ikke ment som porno – langt fra! Det er erotiske fotos, hvor det er fantasien, mere end øjet, der skal pirres. Mange tager boudoirfoto kun delvist afklædt på en måde hvor på man ikke kaster “alle herlighederne” ud i hovedet på folk.

Ofte er erotiske fotos, såsom boudoirfoto, lavet i en drømmende, sort / hvid stil, hvor man også ofte kun ser dele af kroppen i lys, mens dele er skjult i skyggerne som disse eksempler viser.

Boudoirfoto er stuerent og sobert

Hvad får man at se på mine boudoirfoto?

Det er faktisk op til dig! Som du kan se på eksempler på denne side, vælger mange at få taget boudoirfoto, så der ikke umiddelbart er genkendelse af personen. Det kan enten være ved at beskære billederne så man mest fokuserer på en enkelt kurve eller kropsdel eller ikke har hovedet med. Man lægger ofte lys sådan at der er meget skygge på billederne – igen for at lade det være mere op til fantasien at “lege med”.

Vælger du nogle af vores tilvalg såsom forstørrelser eller prints af billederne, indeholder flere af disse både softtoning og retouchering af billederne, så vi får det bedst mulige resultat ud af din fotosession.

Læs flere artikler: