Modstå hvad som helst med et sundt forhold og stærke bånd

Da du blev født var du et lille menneske som havde brug for en forælder til at pleje og lære dig. Som du blev ældre og mere moden, voksede du ind i din egen person som ikke havde brug for nær så meget pylren og vejledning. Dit forhold til din brud eller brudgom kan ses på samme måde. Da I mødtes, behandlede I jeres forhold med pleje og forsigtighed. Som det skred frem, følte I jer begge en smule mere fri til at være jer selv når I var sammen. Nu da I er forlovede, bliver I nødt til at ”lære” jeres forhold de evner det har brug for at modne til et langvarigt, sundt forhold.

Leder i efter en dygtig bryllupsfotograf?

BILLEDER FRA DAGEN At bygge et varigt forhold

Kender du nogen som er i et forhold du misunder?

Kender du nogen som er i et forhold du misunder? Måske har du en yndlingsfilm der viser hovedpersonerne er forbundene af en kærlighed som du kun har drømt om at have med din partner. Enhver kan arbejde på at få det stærke, varige og misundelsesværdige forhold!

Du har måske hørt om ordsproget vores fortid skaber vores fremtid

Du har måske hørt om ordsproget vores fortid skaber vores fremtid. Dette er meget sandt når det kommer til forhold. Start med det samme med at skabe jeres egen historie nu og for de kommende år med din brud eller brudgom. Dette kan være glade minder, søde minder, sjove minder og endda bittersøde minder.

Afhængigt af, hvad I har lavet sammen indtil videre i jeres forhold og om I har dokumenteret det eller ej, kan det være at I allerede skaber jeres egen historie uden at vide det. Fotografier, sange, oplevelser og mere er alle ting der knytter et par sammen.

Læs om de 6 motiver i bryllupsplanlægningen her.

Skab et fotoalbum der viser forskellige perioder i jeres forhold

Skab et fotoalbum der viser forskellige perioder i jeres forhold. I har måske billeder fra da I først blev kærester, en rejse sammen, et fag I nød sammen med hinanden eller måske fra forskellige ferier. Lav enten en udklipsbog for hver tidsperiode eller lav et enkelt fotoalbum. Lad dem ligge fremme så både du og din brud eller brudgom kan nyde dem i jeres fritid. Du vil sikkert blive overrasket over hvor tit I ser på dem sammen! Denne ide virker bedst hvis en af jer er særlig visuel i jeres forhold.

Mange par er i stand til at associerer en bestemt sang med forskellige punkter

Mange par er i stand til at associerer en bestemt sang med forskellige punkter i jeres forhold. Hvis I er i stand til det så skab en lyd-cd der nedfælder jeres forhold eller bestemte begivenheder hvor sange har en betydelig værdi. Hvis I virkelig ikke kan huske nogen sange så se blot på top-10 for hvert år I har været sammen og nyd forskellige kompileringer. Mennesker der reagerer godt ved at lytte vil være tilbøjelige til at nyde denne slags bånd.

Ikke alle par har taget en masse billeder eller reagerer godt på musik som skaber et bånd. Dette kan få jer til at tro at det er håbløst at skabe jeres egne minder og bånd, men I har stadig masser af muligheder!

Læs mere om dygtige danske fotografer her.

Arranger et surprise –party til ham eller hende

Arranger et surprise –party til ham eller hende og sørg for at tage en masse billeder, gem invitationerne, en serviet eller hvad som helst andet I kan tænke jer til at sætte sammen til en minde-kasse eller bog.

Hvis I er dyreelskere, så adopter eller red et dyr sammen. I stedet for at sætte forskellig musik sammen, så sørg for at have omfattende samlinger med hinandens yndlingskunstnere i nærheden. Har I hver især en yndlingsfilm? Vælg en yndlingsreplik som jeres hemmelige citat for hinanden.

Det kan være at I er en smule skeptiske omkring denne måde at skabe et bånd

Det kan være at I er en smule skeptiske omkring denne måde at skabe et bånd på i et forhold, men I har intet at miste på at give det et forsøg. Det er overraskende hvor mange brude og brudgomme der synes at den simple opgave at ”dele” igen og igen tilføjer noget i deres forhold og styrker deres bånd.

Skal i bruge en reklamefotograf til billeder af brudekjoler ?