Jeres bryllupsdag er en uforglemmelig begivenhed

Jeres bryllupsdag er en uforglemmelig begivenhed og derfor bør I også give fotograferingen høj prioritet. Jeg kan hjælpe professionelt og engageret, og til en overkommelig pris, med at fastholde minderne fra dagen med billeder af de bedste øjeblikke. Jeg fotograferer “on location”; dvs. jeg laver reportage fra kirken, receptionen og tager portrætbilleder på et af jer udvalgt sted der danner den rigtige ramme. Det giver bedre variations muligheder og en mere autentisk og romantisk stemning end hvad studieoptagelser kan tilbyde.

Vi aftaler nærmere detaljer omkring fotograferingen, location valg og jeres særlige ønsker i god tid forinden. Jeg er helt åben overfor utraditionelle ideer; det vigtigste for mig er, at jeres forventninger indfries.

Jeres bryllupsdag er en uforglemmelig begivenhed

Jeg interesserer mig levende for fotografering

Jeg interesserer mig levende for fotografering – det er en livsstil der har fulgt mig gennem de sidste 15 år. Det er en stor glæde for mig at fotografere mennesker, steder, natur og begivenheder. Bryllupsfotografering er både en krævende og spændende udfordring, som kræver forberedelse, overblik og erfaring fra fotografens side. Jeg har fotograferet mange bryllupper, så I kan trygt overlade opgaven til mig.

Ved fotograferingen af jeres bryllup er jeg 100% forberedt og fokuseret på opgaven. Selvom jeg har klare ideer til motivvalg, kan jeres forslag og ønsker gøre portrætbillederne endnu bedre. Men først og fremmest – nyd det, slap af og giv jer god tid til at få taget nogle billeder, der altid vil stå som minde fra en fantastisk dag.

Jeg interesserer mig levende for fotografering