Billeder af produkterne som jeg er i gang med at udarbejde.
Det er lidt fustrerende ikke at kunne vise mine produkter frem på internettet…men der er flere ting der lige skal være i orden først. Desuden ville det være ret så ærgerligt hvis jeg viste tingene frem herinde og der så var en der nappede ideen.

produktfotografering

Produkter under kameraet

Men der er masser af ting under udarbejdelse.
Bryllupserier, Dåbserier, konfirmationserier, fødselsdagserier, (Herunder : invitationer, menukort, tændstiksæsker, bordkort, kirkeprogrammer osv), diverse gratulationskort. Vinetiketter, gaveæsker, tebrevposer. Vi har et bredt udvalg af fotoborde og fototelte til produktfotografering. I forskellige størrelser, både transportable og stationære. Telte med eller uden LED lys.

Selve opstillingen i billedet er jeg rigtig godt tilfreds med. Det er taget på vores marmor sofa bord og jeg synes at lyset er rigtig godt fra det store vindue. Samtidig med at vores sorte læder sofa giver en neutral baggrund så man koncentrerer sig om kortet. 

Så værdien af dine produkter afspejles i kvaliteten af ​​dit produktfotografering og dine konkurrenters produktfoto. 

webdesign til markedsføringsplan

Idag og i de følgende to uger står emnet på projekt hvor jeg skal markedsføre min egen virksomhed via internettet. Den er lige i vinkel med mig og jeg har allerede skrevet halvdelen af den rapport som jeg skal aflevere. Projektet er en rigtig god start for mig da jeg jo ønsker at starte min egen virksomhed. Så nu kan jeg få det hele med lige fra webdesign til markedsføringsplan.

Læs også: